RU|UA

Політика конфіденційності

1. Політика конфіденційності

1.1. Відповідно до пункту 2.5., Договору публічної оферти, користувач сайту має право залишати питання-відгуки про товари, які заснованi на особистому емпіричному досвіді користувача за допомогою авторизації на сайті.

1.2. З повагою ставлячись до персональної інформації користувачів сайту та керуючись законодавством України, а саме, Законом України “Про захист персональних даних” від 01.06.2010 року, сайт https://degusto.zone повідомляє, що ознайомившись із політикою конфіденційності та залишивши дані в форматі Ім’я та поштова адреса, ви добровільно надаєте адміністрації сайту дозвіл на обробку, (в тому числі, автоматизовану) та використання своїх персональних даних з метою ідентифікації користувача.

1.3. Разом з тим, адміністрація сайту бере на себе зобов’язання не розголошувати персональні дані користувачів сайту чи передавати їх третім особам.

1.4. Адміністрація сайту не несе відповідальності за невідповідність персональних даних, внесених користувачами сайту.

2. Політика використання файлів Cookies

2.1. Адміністрація сайту використовує технологію cookies аби оптимізувати роботу сайту та покращити ваш досвід взаємодії з ним. Ми використовуємо cookies для визначення характеристик сайту та пропозицій, які Вам найбільше подобаються з метою надання Вам більше інформації, в якій Ви зацікавлені.

2.2. Використовуючи цей сайт ви погоджуєтеся з обробкою та збереженням cookies на стороні адміністрації сайту.

2.3. Під час перегляду нашого сайту ми можемо розмістити cookies на Вашому пристрої. Такі тимчасові cookies використовують для підрахунку кількості візитів на наш сайт. Вони видаляються, коли Ви виходите з браузера. Постійні cookies можуть зберігатися на Вашому комп'ютері Вашим браузером. Під час авторизації цей тип cookies повідомляє: Ви вперше до нас завітали чи заходили на наш сайт раніше.

2.4. Cookies - це бінарні або текстові маркери інформації, які веб-сайт передає на жорсткий диск споживача для зберігання інформації, пов’язаної з веб-сайтом. Ми використовуємо цю інформацію для покращення роботи вашого браузера і збору аналітики про користувачів сайту.

2.5. Технологія Cookies розширює Ваші можливості використання інтернету, зберігаючи Ваші пріоритети під час перегляду певного сайту.

2.6. Технологія cookies не містить особистої інформації і не може зчитувати інформацію з Вашого жорсткого диска. Cookies можуть бути заблоковані Вами у будь-який момент. Файли cookies дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності відвідувачами або пристроями. Файли cookies допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти та блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту. Ярлик "help" на панелі більшості браузерів проінформує Вас як заборонити браузеру приймати нові cookies, як отримувати повідомлення від браузера, що Ви отримали нові cookies, або як відключити cookies.

Вам вже є 18?

Відвідуючи цей сайт ви підтверджуєте, що вам виповнилося 18 років.